Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
W książce pdf odnajdziesz opis bogatej tradycji śląskiego stołu. To oryginalna książka ebook kucharska, gdzie przepisy pełne są zdjęć każdego etapu przyrządzania potrawy. Przeczytasz tutaj o śląskich serwetach, biksach, głodzie, świniobiciu, kropelniczce, świyncelniku, szpajzie, siemieniotce, kołoczu, egzotycznym szałocie, ciaper-kapuście, fazanie w galotach, no i oczywiście o śląskich kluskach, modryj kapuście, roladach...
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Kuchnia śląska. Jodło, historia, kultura, gwara |
Autor: | Szołtysek Marek |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Śląskie ABC |
Rok wydania: | 2003 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.