Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
W książce pdf odnajdziesz opis bogatej tradycji śląskiego stołu. To oryginalna książka ebook kucharska, gdzie przepisy pełne są zdjęć każdego etapu przyrządzania potrawy. Przeczytasz tutaj o śląskich serwetach, biksach, głodzie, świniobiciu, kropelniczce, świyncelniku, szpajzie, siemieniotce, kołoczu, egzotycznym szałocie, ciaper-kapuście, fazanie w galotach, no i oczywiście o śląskich kluskach, modryj kapuście, roladach...
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Kuchnia śląska. Jodło, historia, kultura, gwara |
| Autor: | Szołtysek Marek |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo Śląskie ABC |
| Rok wydania: | 2003 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.