Kuchnia śląska. Jodło, historia, kultura, gwara okładka

Średnia Ocena:


Kuchnia śląska. Jodło, historia, kultura, gwara

W książce pdf odnajdziesz opis bogatej tradycji śląskiego stołu. To oryginalna książka ebook kucharska, gdzie przepisy pełne są zdjęć każdego etapu przyrządzania potrawy. Przeczytasz tutaj o śląskich serwetach, biksach, głodzie, świniobiciu, kropelniczce, świyncelniku, szpajzie, siemieniotce, kołoczu, egzotycznym szałocie, ciaper-kapuście, fazanie w galotach, no i oczywiście o śląskich kluskach, modryj kapuście, roladach...

Szczegóły
Tytuł Kuchnia śląska. Jodło, historia, kultura, gwara
Autor: Szołtysek Marek
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Śląskie ABC
Rok wydania: 2003
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Kuchnia śląska. Jodło, historia, kultura, gwara w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Kuchnia śląska. Jodło, historia, kultura, gwara PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.