Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Nie musisz być weganinem, by docenić wyjątkowe walory zdrowotne i smakowe kuchni opartej na produktach roślinnych. Jadalne są praktycznie wszystkie części roślin i w ten sposób podzieliliśmy naszą książkę, proponując dania z kwiatów, liści, łodyg, strączków, korzeni i bulw. Odnajdziesz tu przepisy na warzywa od dawna obecne w polskiej tradycji kulinarnej, jak ziemniak, pomidor czy ogórek, lecz i na mniej słynne albo znów powracające do łask, jak jarmuż, cykoria czy skorzonera.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Kuchnia roślinna. Smak zdrowia |
| Autor: | Opracowanie zbiorowe |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Firma Księgarska Olesiejuk Spółka z o.o. S.K.A. |
| Rok wydania: | 2016 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.