Kuchnia polska na cztery pory roku okładka

Średnia Ocena:


Kuchnia polska na cztery pory roku

Ze względu na dostępność produktów nasze dania różnią się w zależności od pór roku. Wiosna to pora dojrzewania nowalijek, latem pojawiają się świeże warzywa i owoce, jesień to czas zbioru owoców w sadach, zimą zaś wykorzystuje się zapasy – mrożonki, kiszonki i inne przetwory. "Kuchnia polska na cztery pory roku" to uporządkowany zestaw pomysłów, który pomoże wykorzystać to, co najlepszego ma dla nas natura.

Szczegóły
Tytuł Kuchnia polska na cztery pory roku
Autor: Krawczyk Marta
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: SBM Renata Gmitrzak
Rok wydania: 2014
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Kuchnia polska na cztery pory roku w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Kuchnia polska na cztery pory roku PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.