Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Ze względu na dostępność produktów nasze dania różnią się w zależności od pór roku. Wiosna to pora dojrzewania nowalijek, latem pojawiają się świeże warzywa i owoce, jesień to czas zbioru owoców w sadach, zimą zaś wykorzystuje się zapasy – mrożonki, kiszonki i inne przetwory. "Kuchnia polska na cztery pory roku" to uporządkowany zestaw pomysłów, który pomoże wykorzystać to, co najlepszego ma dla nas natura.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Kuchnia polska na cztery pory roku |
| Autor: | Krawczyk Marta |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | SBM Renata Gmitrzak |
| Rok wydania: | 2014 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.