
Średnia Ocena:
Kuchnia ojca Teodora. Dania obiadowe
Kuchnia ojca Teodora. Dania obiadowe to książka ebook kucharska powstała z miłości do gotowania. Ojciec Teodor pokazuje nad 120 smacznych przepisów na zupy i drugie dania, które gromadził przez całe własne życie. Znajdziemy tu słynne i cenione specjały kuchni polskiej: typowy rosół czy pomidorową, kotlety i sznycle, bigos czy pierogi, a także smaki i ciekawostki z Lubelszczyzny – regionu, w którym ojciec Teodor wychował się i spędził życie. Wśród potraw są także dania mniej popularne, a nawet nieco egzotyczne, np. zupa minestrone, szaszłyki z krewetek, lasagne, quiche lorraine. Ojciec Teodor zadbał, żeby przepisy były przedstawione krok po kroku, dzięki czemu poradzą sobie z nimi nawet mniej doświadczeni w kuchni. Zamieszczone przy przepisach dobre porady a także zamienniki sprawiają, że książkę można wykorzystywać też jako inspirację do swoich poszukiwań. Mamy nadzieję, że przepisy ojca Teodora skradną Państwa serca i podniebienia a także zachęcą do kulinarnych podróży!
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Kuchnia ojca Teodora. Dania obiadowe |
Autor: | Stępień Teodor |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Rea |
Rok wydania: | 2017 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|

Kuchnia ojca Teodora. Dania obiadowe PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!