Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Kuchnia meksykańska – sztuka kulinarna Meksyku i okolic, łącząca tradycje tubylczych Indian i wpływów hiszpańskich konkwistadorów. Opiera się głównie na kukurydzy i roślinach strączkowych (około 20 różnorakich gatunków fasoli) i różnorakich odmianach papryki i chili.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Kuchnia meksykańska |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Arystoteles |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Dla lubiących meksykańskie smaki koneserów :) Godna polecenia, tania pozycja.