Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Kuchnia meksykańska – sztuka kulinarna Meksyku i okolic, łącząca tradycje tubylczych Indian i wpływów hiszpańskich konkwistadorów. Opiera się głównie na kukurydzy i roślinach strączkowych (około 20 różnorakich gatunków fasoli) i różnorakich odmianach papryki i chili.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Kuchnia meksykańska |
| Autor: | Opracowanie zbiorowe |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo Arystoteles |
| Rok wydania: | |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Dla lubiących meksykańskie smaki koneserów :) Godna polecenia, tania pozycja.