Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Przywiązujesz wagę do tego, co jesz i czym karmisz bliskich? Niejednokrotnie zastanawiałeś się, jak unikać niepożądanych, czy wręcz szkodliwych substancji w artykułach spożywczych dostępnych na rynku? Koniecznie przeczytaj tę książkę! Dzięki autorkom, dyplomowanym specjalistkom żywieniowym, dowiesz się m.in. dlaczego cukier to najpowszechniejszy narkotyk, jakie konserwanty występują w jedzeniu czy gdzie szukać warzyw i owoców bez herbicydów. Po lekturze tego poradnika bez trudu będziesz wybierał zdrowe, pozbawione chemii produkty i gotował domowe posiłki w zgodzie z naturą.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Kuchnia bez chemii |
| Autor: | Mazur Patrycja, Tomczewska Joanna |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Firma Księgarska Olesiejuk Spółka z o.o. S.K.A. |
| Rok wydania: | 2016 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.