Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej. Przetwory okładka

Średnia Ocena:


Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej. Przetwory

Książka ebook zawiera wybrane i przystępnie opracowane przepisy Lucyny Ćwierczakiewiczowej, znanej XIX-wiecznej autorki poradników kulinarnych. Konfitury, soki, kompoty, marynaty i kiszonki przygotowywane według jej porad idealnie nadają się do wykorzystania we współczesnej kuchni.

Szczegóły
Tytuł Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej. Przetwory
Autor: Baranowska Joanna
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwa Videograf S.A.
Rok wydania: 2006
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej. Przetwory w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej. Przetwory PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.