Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Jeść mięso, czy nie jeść? Oto książka, która pomoże znaleźć odpowiedż: przeczytajcie ciekawy reportaż na temat naturalnego chowu zwierząt w gospodarstwie ekologicznym, a od mistrzów w fachu rzeźnickim dowiecie się, jak rozpoznawać jakość mięsa, w jaki sposób wykorzystuje się części wieprzowiny, wołowiny, jagnięciny i cielęciny. Z pewnością przydatne będą również info o sprzętach i przyborach kuchennych. A później zabierzcie się do gotowania, wykorzystując smakowite przepisy pogrupowane według najistotniejszych metod obróbki kulinarnej: od smażenia, po parzenie. Nad setka przepisów – od typowych do współczesnych i całkiem świeżych kreacji – dowodzi, że z wieprzowiny, wołowiny, cielęciny i jagnięciny można przyrządzić o dużo więcej niż tylko sznycle, bitki i gulasz!
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Księga mięsa |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Firma Księgarska Olesiejuk Spółka z o.o. S.K.A. |
Rok wydania: | 2016 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Sama treść książki stoi na wysokim poziomie, wizualnie i merytorycznie wszystko jest w najlepszym porządku, śmiało polecam.Problem leży w tym, że tę książkę sprawdzała prawdopodobnie osoba trudno skacowana, ponieważ na około 50% stron są jakieś niedociągnięcia, a to brak literki, a to błędy, jest również obrazek zakrywający tekst. Dla autorek solidne 5 gwiazdek, wydawca zasłużył conajwyżej na dwie.