Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Czy przepisy słynne od wieków mają szansę zagościć we współczesnej kuchni? Oczywiście, kluczowe tylko, by spośród wielu dań, jakimi raczono się w zamierzchłych wiekach wybrać te właściwe, czyli zdrowe i pożywne. Nie zapraszamy na biesiadę, podczas której półmiski uginały się od ciężaru tłustego mięsiwa, ale do kuchni świętej Hildegardy, opartej na zasadach zdrowego żywienia, do kuchni, w której królują ryby i znakomite potrawy z warzyw. Klarowna zupa rybna, kluseczki ze szczupakiem, filet z ryby ze nowym serem i ziołami, ryba z dynią, jajka z pokrzywą, marchewka duszona czy makaron orkiszowy z warzywami z patelni - receptury sprawdzone i potwierdzone przez współczesną medycynę.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Klasztorna Kuchnia Św Hildegardy. Ryby i dania postne. Kuchnia która leczy |
| Autor: | Salomon Yvette |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo AA |
| Rok wydania: | |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.