Średnia Ocena:
Klasztorna Kuchnia Św Hildegardy. Ryby i dania postne. Kuchnia która leczy
Czy przepisy słynne od wieków mają szansę zagościć we współczesnej kuchni? Oczywiście, kluczowe tylko, by spośród wielu dań, jakimi raczono się w zamierzchłych wiekach wybrać te właściwe, czyli zdrowe i pożywne. Nie zapraszamy na biesiadę, podczas której półmiski uginały się od ciężaru tłustego mięsiwa, ale do kuchni świętej Hildegardy, opartej na zasadach zdrowego żywienia, do kuchni, w której królują ryby i znakomite potrawy z warzyw. Klarowna zupa rybna, kluseczki ze szczupakiem, filet z ryby ze nowym serem i ziołami, ryba z dynią, jajka z pokrzywą, marchewka duszona czy makaron orkiszowy z warzywami z patelni - receptury sprawdzone i potwierdzone przez współczesną medycynę.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Klasztorna Kuchnia Św Hildegardy. Ryby i dania postne. Kuchnia która leczy |
Autor: | Salomon Yvette |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo AA |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Klasztorna Kuchnia Św Hildegardy. Ryby i dania postne. Kuchnia która leczy PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!