Kiełbasy własnego wyrobu okładka

Średnia Ocena:


Kiełbasy własnego wyrobu

Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według swojego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Starczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci Tu odnajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie fotografia gotowego wyrobu. Domowy wyrób wędlin to: rodzinne spędzenie wolnego czasu - nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie sukces towarzyski - zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin swojego wyrobu zdrowsze odżywianie - bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.

Szczegóły
Tytuł Kiełbasy własnego wyrobu
Autor: Gahm Bernhard
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Multico
Rok wydania: 2006
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Kiełbasy własnego wyrobu w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Kiełbasy własnego wyrobu PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Monika Gudek

    Dobre I smacznie przepisy na kielbasy wlasnego wyboru