Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według swojego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Starczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci Tu odnajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie fotografia gotowego wyrobu. Domowy wyrób wędlin to: rodzinne spędzenie wolnego czasu - nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie sukces towarzyski - zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin swojego wyrobu zdrowsze odżywianie - bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Kiełbasy własnego wyrobu |
| Autor: | Gahm Bernhard |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Multico |
| Rok wydania: | 2006 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Dobre I smacznie przepisy na kielbasy wlasnego wyboru