Średnia Ocena:
Kiełbasy własnego wyrobu
Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według swojego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Starczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci Tu odnajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie fotografia gotowego wyrobu. Domowy wyrób wędlin to: rodzinne spędzenie wolnego czasu - nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie sukces towarzyski - zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin swojego wyrobu zdrowsze odżywianie - bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Kiełbasy własnego wyrobu |
Autor: | Gahm Bernhard |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Multico |
Rok wydania: | 2006 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Kiełbasy własnego wyrobu PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Dobre I smacznie przepisy na kielbasy wlasnego wyboru