Czytaj więcej:
Zobacz podgląd Kawa. Sekrety parzenia. Porady. Przepisy pdf poniżej lub w przypadku gdy jesteś jej autorem, wgraj własną skróconą wersję książki w celach promocyjnych, aby zachęcić do zakupu online w sklepie empik.com. Kawa. Sekrety parzenia. Porady. Przepisy Ebook
podgląd online w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki nie posiadają jeszcze opcji podglądu, a inne są ściśle chronione prawem autorskim
i rozpowszechnianie ich jakiejkolwiek treści jest zakazane, więc w takich wypadkach zamiast przeczytania wstępu możesz jedynie zobaczyć opis książki, szczegóły,
sprawdzić zdjęcie okładki oraz recenzje.
Podgląd niedostępny.
swojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Średnia Ocena:
Kawa. Sekrety parzenia. Porady. Przepisy
Niektórzy mawiają, że najlepsza kawa jest czarna jak piekło, mocna jak śmierć i słodka jak miłość. Lecz przepisów i sposób parzenia jest tak wiele, że osoby, które wolą łagodniejsze smaki też znajdą coś dla siebie. Wyśmienity smak kawy zależy zarówno od gatunku, jakości ziaren i wody, lecz też od sposobu parzenia. W książce pdf Kawa. Tajemnice parzenia doświadczony barista zdradza tajniki przygotowania tego szlachetnego trunku a także metody jego dekoracji. Pokazuje też sprawdzone przepisy na kawy tradycyjne a także smakowe.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Kawa. Sekrety parzenia. Porady. Przepisy |
Autor: | Jackowski Szymon |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | SBM Renata Gmitrzak |
Rok wydania: | 2014 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Kawa. Sekrety parzenia. Porady. Przepisy PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Troszeczkę zawodzi. Dla poczatkujących, domorosłych baristów.
Robiona prawdopodobnie na kolanie. Znaczna element tego opracowania to instrukcja obsługi ekspresu ciśnieniowego. Mniej więcej jedną trzecią objętości opracowania (tylko) zajmują przepisy, które są zredagowane na zasadzie kopiuj-wklej. Różnica między przepisami to nazwa i jedno zdanie, a także składniki. Ładne obrazki ocaliły tą publikację przed oceną 2.