Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Poszerzone wydanie – 186 przepisów na dania jak z bajki! Słodkie pierwiosnki, kwaśne begonie, goryczkowe aksamitki, pikantne nasturcje – kwiaty mogą nie tylko prześlicznie wyglądać, ale także doskonale… smakować! Małgorzata Kalemba-Drożdż wprowadza je do własnej kuchni nie w charakterze dekoracji, lecz jako danie główne. Rozsmakuj się w złocistej tarcie z kwiatami cukinii! Oczaruj gości czekoladowym tortem fiołkowym i lodami z magnolii! Zaserwuj pasztet z aksamitkami i kwiaty rzepaku w ostrym sosie! Poznaj magiczny smak zupy z liliowca i skosztuj wyśmienitej nalewki pierwiosnkowej. "Jadalne kwiaty" to wyjątkowa książka ebook kucharska. Dowiesz się, jakich kwiatów trzeba unikać, a jakie są w pełni bezpieczne, jak je zbierać i przechowywać, a także przede wszystkim – jak przyrządzić z nich przepyszne potrawy. "Ależ to jest cudowna książka! Pobudzające kulinarną wyobraźnię przepisy, mnóstwo nieźle podanej wiedzy a także pachnące, wibrujące kolorami i ciepłem fotografie Autorki… Natychmiastowo chcę to wszystko ugotować!" Maryla Musidłowska, reporterka Kuchnia+ i „Elle” Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Jadalne kwiaty |
Autor: | Kalemba-Drożdż Małgorzata |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Pascal |
Rok wydania: | 2021 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Jeśli masz ogród, czy łakę, musisz tę książkę mieć! Koniecznie!!!
Bardzo inspirujaca ksiazka z cudnymi zdjeciami. Bardzo polecam!
Dla osób , które uwielbiają kwiaty niezastąpiona .
Niezła książka ebook z naturalnej kuchnii
Super przepisy dla każdego
Pogłębia wiedzę.