Higiena produkcji żywności okładka

Średnia Ocena:


Higiena produkcji żywności

I. Podstawowe pojęcia i przepisy prawne w higienie żywności ... 13; II. Sposoby i systemy zapewnienia jakości i zarządzania jakością ... 39; III. Jakość zdrowotna żywności ... 123; IV. Warunki techniczno-higieniczne produkcji żywności ze szczególnym uwzględnieniem potraw ... 265; ze spisu treści.

Szczegóły
Tytuł Higiena produkcji żywności
Autor: Opracowanie zbiorowe
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo SGGW
Rok wydania:
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Higiena produkcji żywności w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Higiena produkcji żywności PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.