Średnia Ocena:
Grill. Przyrządzanie posiłków na ruszcie, na ogniu, w wędzarni
Książka ebook podpowiada : jak wybierać ruszty i inne urządzenia, przedstawiając wszystkie plusy i wady każdego z nich, jak wybierać przyprawy i produkty: mięso, rybę, warzywa, zieleninę, aby, zgodnie ze wszystkimi zasadami sztuki grillowania, przygotować najsmaczniejsze marynaty, sosy, zaprawy, przekąski, dania główne wraz z oryginalnymi sałatkami, jakiego użyć drewna, węgla drzewnego a także jakich środków do rozpalania ognia, jak rozpalać ogień, nadziewać mięso na szpikulce, jak samemu przygotować wędzonki i kiełbasy-samodzielnie zbudować wędzarnię, przyszykować produkty do wędzenia na zimno i na gorąco, dobrać paliwo, solić i wędzić na różnorakie metody i przechowywać smakołyki po uwędzeniu. Książka zawiera 300 przepisów + 1000 przydatnych rad.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Grill. Przyrządzanie posiłków na ruszcie, na ogniu, w wędzarni |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Rea |
Rok wydania: | 2011 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Grill. Przyrządzanie posiłków na ruszcie, na ogniu, w wędzarni PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!