Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Doskonały upominek dla młodych adeptów sztuki kulinarnej. Seria pomysłowych ebooków kulinarnych: "Gotuję, ponieważ lubię", "Piekę, ponieważ lubię" a także "Grilluję, ponieważ lubię" to prawdziwa gratka dla fanów dobrej kuchni! Tym, co wyróżnia książki z tej serii, jest niezwykła szata graficzna. Każdy przepis zajmuje dwie strony – na jednej znajdują się fotografie starannie ułożonych składników, a na drugiej stronie widnieje zdjęcie gotowego dania wraz z przepisem wykonania. Nawet osoby zupełnie niewprawione w sztuce gotowania bez problemu dadzą sobie radę.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Gotuję, bo lubię |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Buchmann |
Rok wydania: | 2015 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Interesujące przepisy, które pozwalają spojrzeć na gotowanie od innej strony. Nawet te osoby, które nie lubią gotować mogą znaleźć interesujący przepis.
Potrzebowałam niedużej, podręcznej książki kucharskiej. Ta okazała się strzałem w dziesiątkę. Mimo, że nie zawiera wielu przepisów to te, które w niej znajdziemy są na tyle przydatne i przyjemne w realizacji, że warto je mieć zawsze pod ręką. Książeczka jest idealnie wydana. Fotografie przyciągają uwagę, lecz nie zagłuszają treści. Wszystko wygląda estetycznie a wzrok intuicyjnie wędruje po kartkach. Doskonała na upominek zarówno dla miłośnika gotowania, jak i osoby początkującej.
Jeśli nie lubicie spędzać wiele czasu w kuchni albo również daleko Wam do bycia Master Chefem to książka ebook "Gotuję, ponieważ lubię" powinna się znaleźć na Waszej półce. Książka ebook zawiera kilkadziesiąt przepisów na szybkie przystawki, dania główne a także desery. Całość ma przepiękną oprawę graficzną, a sama prezentacja i opis wykonania każdej potrawy sprawia, że nawet wykwintne danie to zaledwie kilka minut pracy. Na każdy przepis przypadają dwie strony - na jednej mamy fotografia wszystkich niezbędnych składników, a na drugiej krótki opis jak to wszystko przygotować. Doskonała książka ebook dla zabieganych a także tych, którzy zupełnie nie odnajdują się w kuchni.