Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
To następna z serii idealna książka, która pokazuje, że na parze można przygotować wszystkie warzywa, większość mięs, idealnie wychodzą ryby i owoce morza, a także jajka, omlety, kasze i ryż. Bardzo smaczne są też pierogi i kluski drożdżowe, które można w dowolny sposób nadziewać. Olbrzymią zaletą gotowania na parze jest też to, że potrawy przygotowuje się w zasadzie bez soli i tłuszczu, co sprawia, że są lekkostrawne, niskokaloryczne i zalecane dla wszystkich, od małych dzieci po seniorów i osoby będące na diecie.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Gotuj na parze. Zdrowa kuchnia |
| Autor: | Goretti Maria |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Martel |
| Rok wydania: | 2017 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.