Średnia Ocena:
Gluten na widelcu
Światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii i dyrektor Centrum Celiakii na Uniwersytecie Columbia Peter H.R. Green a także R ory Jones napisali znakomitą książkę na temat glutenu. Objaśniają w niej naukowe fakty stojące za obecną modą na dietę bezglutenową.Książka Gluten na widelcu : przedstawia dogłębną analizę każdego objawu i dolegliwości związanych z glutenem, wyjaśnia, w jaki sposób gluten funkcjonuje w organizmie, komu pomaga, a komu może zaszkodzić, odpowiada na pytanie, co dieta bezglutenowa leczy, podaje, które leki, suplementy i produkty spożywcze mogą powodować problemy, o które nierzadko obwiniany jest gluten Książka zawiera jasne i przejrzyste porady a także praktyczne porady, które mogą pomóc każdemu zdrowiej żyć.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Gluten na widelcu |
Autor: | Green Peter H.R., Jones Rory |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Galaktyka |
Rok wydania: | 2016 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Gluten na widelcu PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!