Gluten na widelcu okładka

Średnia Ocena:


Gluten na widelcu

Światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii i dyrektor Centrum Celiakii na Uniwersytecie Columbia Peter H.R. Green a także R ory Jones napisali znakomitą książkę na temat glutenu. Objaśniają w niej naukowe fakty stojące za obecną modą na dietę bezglutenową.Książka Gluten na widelcu : przedstawia dogłębną analizę każdego objawu i dolegliwości związanych z glutenem, wyjaśnia, w jaki sposób gluten funkcjonuje w organizmie, komu pomaga, a komu może zaszkodzić, odpowiada na pytanie, co dieta bezglutenowa leczy,  podaje, które leki, suplementy i produkty spożywcze mogą powodować problemy, o które nierzadko obwiniany jest gluten Książka zawiera jasne i przejrzyste porady a także praktyczne porady, które mogą pomóc każdemu zdrowiej żyć.

Szczegóły
Tytuł Gluten na widelcu
Autor: Green Peter H.R., Jones Rory
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Galaktyka
Rok wydania: 2016
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Gluten na widelcu w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Gluten na widelcu PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.