Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Kujawsko-pomorscy kucharze: Krzysztof Grzeliński i Kamil Sakałus prezentują stare i nowe przepisy z gęsiny, mięsa „niełatwego w obróbce, lecz smakowitego i zdrowego”, bardzo słynnego na staropolskich stołach, a dzisiaj wracającego do łask. Za sprawą białej gęsi kołudzkiej, festiwalu "Gęsina na św. Marcina" i „Gęsinowego Szlaku”, wyznaczanego przez renomowane restauracje, serwujące potrawy z gęsiny, staje się ona kujawsko-pomorskim dobrem, powodem do dumy, przyciągającym turystów i smakoszy. W cudownie ilustrowanej książce pdf znajdą Państwo przepisy na podanie gęsiny – łatwiejsze i trudniejsze, wraz z radami doświadczonych mistrzów kuchni. Warto spróbować i podać gęsinę nie tylko na świąteczny stół.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Gęsinowe smakołyki |
| Autor: | Sakałus Kamil, Grzeliński Krzysztof |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Dom Wydawniczy Margrafsen |
| Rok wydania: | |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.