Średnia Ocena:
Gęsinowe smakołyki
Kujawsko-pomorscy kucharze: Krzysztof Grzeliński i Kamil Sakałus prezentują stare i nowe przepisy z gęsiny, mięsa „niełatwego w obróbce, lecz smakowitego i zdrowego”, bardzo słynnego na staropolskich stołach, a dzisiaj wracającego do łask. Za sprawą białej gęsi kołudzkiej, festiwalu "Gęsina na św. Marcina" i „Gęsinowego Szlaku”, wyznaczanego przez renomowane restauracje, serwujące potrawy z gęsiny, staje się ona kujawsko-pomorskim dobrem, powodem do dumy, przyciągającym turystów i smakoszy. W cudownie ilustrowanej książce pdf znajdą Państwo przepisy na podanie gęsiny – łatwiejsze i trudniejsze, wraz z radami doświadczonych mistrzów kuchni. Warto spróbować i podać gęsinę nie tylko na świąteczny stół.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Gęsinowe smakołyki |
Autor: | Sakałus Kamil, Grzeliński Krzysztof |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Dom Wydawniczy Margrafsen |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Gęsinowe smakołyki PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!