Foodservice Management Basics okładka

Średnia Ocena:


Foodservice Management Basics

The food service industry is a thriving sector with a long history of evolution. Adapting to changing market trends and effectively managing costs are crucial for success. With increasing demand and competition, every food and beverage business must follow essential guidelines and offer something unique to stand out. Running a food service business involves complex processes and procedures that must be meticulously managed. This book covers all the necessary factors for success, including the smallest details that indirectly impact the business. It emphasizes the complete integration of food and beverage operations with other managerial aspects. Successful food businesses focus not only on quality food but also on sanitation, hygiene, and human resource management. Organizational structure and design are vital for smooth operations, ensuring duties are properly delegated. All these factors contribute to the efficiency and growth of the business.

Szczegóły
Tytuł Foodservice Management Basics
Autor: Anamika Varma
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: PublishDrive
Rok wydania: 2024
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Foodservice Management Basics w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Foodservice Management Basics PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.