Encyklopedia domowych wyrobów okładka

Średnia Ocena:


Encyklopedia domowych wyrobów

Tęsknota za niezapomnianymi aromatami i smakami dzieciństwa oraz, niestety, w coraz większym stopniu zmodyfikowana żywność, skłaniają do samodzielnego wytwarzania jedzenia. Ponieważ cóż może być smaczniejszego i bardziej wartościowego jak własnoręcznie wypieczony chleb, zamarynowane warzywa a także tłoczone soki? Encyklopedia domowych wyrobów to kompendium wiedzy na temat wytwarzania zdrowej żywności i napojów. Zgromadzono w niej szczegółowe info na temat samodzielnego wypiekania pieczywa, wytwarzania kiełbas, szynek, nabiału a także dżemów i przetworów z warzyw. Czytelnik znajdzie w niej również przepisy na domowe nalewki, likiery, wina i samogon.

Szczegóły
Tytuł Encyklopedia domowych wyrobów
Autor: Opracowanie zbiorowe
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: SBM Renata Gmitrzak
Rok wydania: 2014
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Encyklopedia domowych wyrobów w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Encyklopedia domowych wyrobów PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Anonim

    Książka ebook pełna wspaniałych przepisów i kulinarnych inspiracji zarówno produktów mięsnych a także mlecznych. Zawiera dużo przepisów na przepyszne nalewki, które zachwycą smakiem i aromatem!

  • Agnieszka Cegielska

    Idealna książka. Polecam!!! Interesujące inspiracje. Nie trudne w przygotowaniu. Sprawdzone przepisy i porady.