Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Tęsknota za niezapomnianymi aromatami i smakami dzieciństwa oraz, niestety, w coraz większym stopniu zmodyfikowana żywność, skłaniają do samodzielnego wytwarzania jedzenia. Ponieważ cóż może być smaczniejszego i bardziej wartościowego jak własnoręcznie wypieczony chleb, zamarynowane warzywa a także tłoczone soki? Encyklopedia domowych wyrobów to kompendium wiedzy na temat wytwarzania zdrowej żywności i napojów. Zgromadzono w niej szczegółowe info na temat samodzielnego wypiekania pieczywa, wytwarzania kiełbas, szynek, nabiału a także dżemów i przetworów z warzyw. Czytelnik znajdzie w niej również przepisy na domowe nalewki, likiery, wina i samogon.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Encyklopedia domowych wyrobów |
| Autor: | Opracowanie zbiorowe |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | SBM Renata Gmitrzak |
| Rok wydania: | 2014 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Książka ebook pełna wspaniałych przepisów i kulinarnych inspiracji zarówno produktów mięsnych a także mlecznych. Zawiera dużo przepisów na przepyszne nalewki, które zachwycą smakiem i aromatem!
Idealna książka. Polecam!!! Interesujące inspiracje. Nie trudne w przygotowaniu. Sprawdzone przepisy i porady.