Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Książka, która nadaje świeży wymiar sztuce kiszenia!Najnowsza książka ebook Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i twórca „The New York Times” powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia – ze nowym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i poszerzoną wiedzą z na temat tajników fermentacji na całym świecie.Od czasu premiery pierwszej książki, Katz inspiruje ludzi do zamiany ich kuchni w laboratoria, gdzie mogą wyrabiać prawdziwe cuda: kiszone warzywa, fermentowane sery i jogurty, chleby na zakwasie i dużo innych.Ta książka ebook wprowadzi cię w zupełnie świeży świat smaków i korzyści zdrowotnych z fermentowanych produktów spożywczych. Odnajdziesz w niej przepisy m.in. na kwas truskawkowy, koreańskie kimchi, czy afrykańskie piwo z sorgo. Tradycyjne receptury są dostosowane do najwieższych trendów. Zainspirowały one szefów kuchni czterogwiazdkowych restauracji i kucharzy amatorów. Sięgnij po tę książkę i rozpocznij osobistą rewolucję w twojej swojej kuchni!
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło |
Autor: | Katz Ellix Sandor |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Vivante |
Rok wydania: | 2017 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Świetne przepisy, super filozofia a autora uwielbiam :)