Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło okładka

Średnia Ocena:


Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło

Książka, która nadaje świeży wymiar sztuce kiszenia!Najnowsza książka ebook Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i twórca „The New York Times” powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia – ze nowym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i poszerzoną wiedzą z na temat tajników fermentacji na całym świecie.Od czasu premiery pierwszej książki, Katz inspiruje ludzi do zamiany ich kuchni w laboratoria, gdzie mogą wyrabiać prawdziwe cuda: kiszone warzywa, fermentowane sery i jogurty, chleby na zakwasie i dużo innych.Ta książka ebook wprowadzi cię w zupełnie świeży świat smaków i korzyści zdrowotnych z fermentowanych produktów spożywczych. Odnajdziesz w niej przepisy m.in. na kwas truskawkowy, koreańskie kimchi, czy afrykańskie piwo z sorgo. Tradycyjne receptury są dostosowane do najwieższych trendów. Zainspirowały one szefów kuchni czterogwiazdkowych restauracji i kucharzy amatorów. Sięgnij po tę książkę i rozpocznij osobistą rewolucję w twojej swojej kuchni!

Szczegóły
Tytuł Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło
Autor: Katz Ellix Sandor
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Vivante
Rok wydania: 2017
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Anonim

    Świetne przepisy, super filozofia a autora uwielbiam :)