Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Jak wygląda podział wyrobów cukierniczych? Czym różnią się wyroby z ciast francuskich od wyrobów z ciast półfrancuskich? Jak przeprowadzić kontrolę surowców a także gotowych wypieków? Na jakie czynniki należy zwrócić uwagę, żeby zwiększyć trwałość produktów cukierniczych i zmniejszyć ich podatność na psucie? Drobne wypieki to produkty, które obok wyrobów piekarniczych stanowią podstawowy segment branży piekarniczo-cukierniczej. Książka ebook stanowi wszechstronne opracowanie przedstawiające współczesne techniki produkcji wyrobów cukierniczych a także ich podział ze względu na sposób wytwarzania. W książce pdf znajdują się info dotyczące m.in.: podziału wyrobów cukierniczych składników receptur i ich właściwości funkcjonalnych zależności pomiędzy ilością surowca a uzyskaną jakością produktu procesu produkcji wyrobów cukierniczych pakowania i przechowywania analizy sensorycznej określania wartości odżywczych analityki wyrobów cukierniczych Kompendium wiedzy cukierniczej - od składników receptur, poprzez przepisy prawa, procesy pakowania do oceny jakości gotowych wyrobów.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Drobne wypieki. Technologia w cukierni |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Naukowe PWN |
Rok wydania: | 2016 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.