Drób, czyli najsmaczniejsze potrawy z kurczaka, indyka, gęsi i kaczki okładka

Średnia Ocena:


Drób, czyli najsmaczniejsze potrawy z kurczaka, indyka, gęsi i kaczki

Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.W serii „Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej” prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i zalecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre idealnie znane, inne – nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.„Drób” to ósmy tom piętnastotomowej serii.Dowiesz się z niego m.in.:* co to są kapłony i pulardy i dlaczego mają tak delikatne mięso,* czym się różni drób faszerowany od nadziewanego,* po co, czym i jak szpikować drób przed pieczeniem,* skąd pochodzą kotlety Pożarskiego,* jak usunąć kości z kaczki.Ponad 60 cudownie ilustrowanych przepisów to idealne źródło inspiracji kulinarnych dla całej rodziny, a także niezastąpiona pomoc przy układaniu codziennego menu.

Szczegóły
Tytuł Drób, czyli najsmaczniejsze potrawy z kurczaka, indyka, gęsi i kaczki
Autor: Szymanderska Hanna
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Multico
Rok wydania: 2011
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Drób, czyli najsmaczniejsze potrawy z kurczaka, indyka, gęsi i kaczki w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Drób, czyli najsmaczniejsze potrawy z kurczaka, indyka, gęsi i kaczki PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Łukasz Tarasiuk

    Książka ebook okazała się idealnym i udanym prezentem. Dzięki niej można było dowiedzieć się wielu pikantnych szczegółów, które umożliwiły znakomite polepszenie każdej mięsnej potrawy.