Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Krótka historia wędliniarstwa w Polsce Zasady doboru mięsa. Peklowanie, solenie i przyprawianie mięsa. Domowe wędzenie wędlin. Przechowywanie szynek, kiełbas i innych wyrobów. Przepisy na smaczne, domowe wyroby wędliniarskie.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Domowy wyrób wędlin |
Autor: | Wolski Franciszek |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Arystoteles |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Jasno i łatwo napisana książka ebook dla początkującego. Polecam.
bardzo niezły poradnik, z prostymi niewyszukanymi propozycjami nawet dla amatorazdecydowanie zalecam zakup dla stawiania pierwszych kroków z wędzeniem
książka ebook tanio kupiona, przydatne info a także interesujące przepisy
Niezła książka ebook dla ludzi lubiący swojskie jedzenie.Pokazuje krok po kroku przyrządzenie i efektywne wędzenie zawiera dużo ciekawostek.
jesli ktos zwraca uwage na to co je, a mieszka w miescie i nie ma warunkow, bardzo niezła pozycja, sam wyprobowalem juz kilka przepisow i jak najbardziej sie sprawdzaja, mozna tanio i w miare latwo zrobic wlasne wedliny, ktorych sklad gwarantuje, ze jemy to co lubimy i jemy zdrowo