Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
 
            Krótka historia wędliniarstwa w Polsce Zasady doboru mięsa. Peklowanie, solenie i przyprawianie mięsa. Domowe wędzenie wędlin. Przechowywanie szynek, kiełbas i innych wyrobów. Przepisy na smaczne, domowe wyroby wędliniarskie.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Domowy wyrób wędlin | 
| Autor: | Wolski Franciszek | 
| Rozszerzenie: | brak | 
| Język wydania: | polski | 
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo Arystoteles | 
| Rok wydania: | |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar | 
|---|
 
            PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Jasno i łatwo napisana książka ebook dla początkującego. Polecam.
bardzo niezły poradnik, z prostymi niewyszukanymi propozycjami nawet dla amatorazdecydowanie zalecam zakup dla stawiania pierwszych kroków z wędzeniem
książka ebook tanio kupiona, przydatne info a także interesujące przepisy
Niezła książka ebook dla ludzi lubiący swojskie jedzenie.Pokazuje krok po kroku przyrządzenie i efektywne wędzenie zawiera dużo ciekawostek.
jesli ktos zwraca uwage na to co je, a mieszka w miescie i nie ma warunkow, bardzo niezła pozycja, sam wyprobowalem juz kilka przepisow i jak najbardziej sie sprawdzaja, mozna tanio i w miare latwo zrobic wlasne wedliny, ktorych sklad gwarantuje, ze jemy to co lubimy i jemy zdrowo