Średnia Ocena:
Domowy wyrób nabiału. Sery, twarogi, jogurty
Domowe miękkie, niedojrzewające sery, np. mozzarella, kozi, śmietankowy, nowa maślanka, kefir, jogurt, creme fraîche, masło mają niepowtarzalny smak, któremu nie dorównują gotowe produkty. Ich samodzielne robienie może być wyjątkowym hobby, lecz przede wszystkim daje pewność, że odżywiamy się zdrowo. Do wytwarzania wybornego domowego nabiału nie potrzeba profesjonalnie wyposażonej kuchni.Co więcej, większość miękkich serów i innych wyrobów mleczarskich powstaje w ciągu paru godzin, z produktów, które zazwyczaj mamy pod ręką. Dzięki przejrzystym, prostym instrukcjom zawartym w książce pdf sami przetworzymy świeże mleko i śmietanę w produkty zawierające żywe kultury bakterii. W książce pdf podano także przepisy na potrawy z nabiałem w roli głównej - przekąski, dania główne, przystawki i desery. Krokietami z serem albo ciastem czekoladowym z kwaśną śmietaną mile zaskoczysz niejednego łasucha.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Domowy wyrób nabiału. Sery, twarogi, jogurty |
Autor: | Farrell-Kingsley Kathy |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
Rok wydania: | 2015 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Domowy wyrób nabiału. Sery, twarogi, jogurty PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!