Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Nad 100 przepisów na kiełbasy z: wołowiny, wieprzowiny, baraniny, cielęciny, dziczyzny, drobiu, ryb, owoców morza a także wegetariańskie.Nawet w niewielkim mieszkaniu możesz bez trudu przygotować pyszną, zdrową, jedyną w swoim rodzaju kiełbasę, znacznie lepszą od wszystkiego, co kupisz w supermarkecie, a nawet dobrym sklepie. Dwoje specjalistów w tej dziedzinie pokaże ci, jak się do tego zabrać. Nauczysz się przyrządzać aromatyczne hiszpańskie chorizo, czosnkową polską kiełbasę, niepowtarzalną szwedzką kiełbasę ziemniaczaną, bratwurst (kiełbaski, z których słynie Wisconsin) i dużo innych. Znajdują się tu przepisy na tradycyjnie pojmowane kiełbasy, lecz również przepisy na kiełbasę z krewetek, raków, homarów, drobiu, a także kaszanki i kiełbasy wykonane baz użycia osłonki. Odnalazł się tu nawet cały epizod poświęcony kiełbasom wegetariańskim!Domowy wyrób kiełbas to powrót do świetnych kulinarnych tradycji.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Domowy wyrób kiełbas |
| Autor: | Mahnke Peery Susan |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
| Rok wydania: | 2014 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.