Średnia Ocena:
Domowy wyrób kiełbas
Nad 100 przepisów na kiełbasy z: wołowiny, wieprzowiny, baraniny, cielęciny, dziczyzny, drobiu, ryb, owoców morza a także wegetariańskie.Nawet w niewielkim mieszkaniu możesz bez trudu przygotować pyszną, zdrową, jedyną w swoim rodzaju kiełbasę, znacznie lepszą od wszystkiego, co kupisz w supermarkecie, a nawet dobrym sklepie. Dwoje specjalistów w tej dziedzinie pokaże ci, jak się do tego zabrać. Nauczysz się przyrządzać aromatyczne hiszpańskie chorizo, czosnkową polską kiełbasę, niepowtarzalną szwedzką kiełbasę ziemniaczaną, bratwurst (kiełbaski, z których słynie Wisconsin) i dużo innych. Znajdują się tu przepisy na tradycyjnie pojmowane kiełbasy, lecz również przepisy na kiełbasę z krewetek, raków, homarów, drobiu, a także kaszanki i kiełbasy wykonane baz użycia osłonki. Odnalazł się tu nawet cały epizod poświęcony kiełbasom wegetariańskim!Domowy wyrób kiełbas to powrót do świetnych kulinarnych tradycji.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Domowy wyrób kiełbas |
Autor: | Mahnke Peery Susan |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
Rok wydania: | 2014 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Domowy wyrób kiełbas PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!