Średnia Ocena:
Domowy wyrób. Grill
Grill to prawdziwa kuchnia polowa, na której można przygotować przystawki, dania główne i desery. Oczywiście, jak w każdym działaniu i tu niezbędna jest wiedza i praktyka - właśnie nimi chciałam się z Wami podzielić, przygotowując tę książkę. Jak doświadczony przewodnik pomogę Wam przygotować zarówno pyszną i prostą bruschettę z oliwą czosnkową, która mama w sobie jest niezwykłym daniem, otwierającym dopiero menu z sałatkami warzywnymi, z grillowaną jagnięciną czy drobiem, jak i wspaniałe marynowane pieczenie wieprzowe, wołowe i cielęce podawane z niezwykłymi sosami a także z dodatkiem opiekanych warzyw. Znajdziecie tu też przepisy na: steki z tuńczyka, łososia, grillowane pstrągi, karasie, okonie (również morskie), płotki...Jeśli będziecie ambitni i nie zadowolicie się jedynie kiełbasą i chlebem, to przygotowanie rodzinnego barbecue sprawi Wam wiele radości i będzie okazją do wspólnej zabawy - przecież nie zawsze spożywanie jest najistotniejsze w ucztowaniu. - Eleonora Trojan
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Domowy wyrób. Grill |
Autor: | Trojan Eleonora |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo AA |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Domowy wyrób. Grill PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
FATASTYCZNE OD RYB OZ DO OWOCÓW JAK GRILLOWAĆ CO GRILLOWAĆ , JAKIE SOSY I DO CZEGO I DIPPY TO ZNAJDZIEMY W TEJ KSIĄŻCE