Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Oto wyjątkowy wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz tajemnice przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić albo zbudować samodzielnie.Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Twórca poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce pdf możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite wyniki kulinarne.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Domowe wędzenie żywności |
| Autor: | Anderson Warren R. |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
| Rok wydania: | 2016 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Dobre I smacznie przepisy na kielbasy wlasnego wyboru