Domowe wędzenie żywności okładka

Średnia Ocena:


Domowe wędzenie żywności

Oto wyjątkowy wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz tajemnice przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić albo zbudować samodzielnie.Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Twórca poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce pdf możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite wyniki kulinarne.

Szczegóły
Tytuł Domowe wędzenie żywności
Autor: Anderson Warren R.
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
Rok wydania: 2016
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Domowe wędzenie żywności w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Domowe wędzenie żywności PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Monika Gudek

    Dobre I smacznie przepisy na kielbasy wlasnego wyboru