Średnia Ocena:
Domowe wędliny
Chcesz, żeby twoja rodzina jadła zdrowe i smaczne wędliny? Zastanawiasz się, czy warto zbudować wędzarnię, jaki zakupić sprzęt, jak odpowiednio przygotować mięso? Nieźle trafiłeś. Odnajdziesz w tej książce pdf precyzyjne wskazówki. Dzięki nim możesz zostać mistrzem domowego masarstwa! Od wydawcy:Robert Winckiewicz, z wykształcenia inżynier mechanik, amatorsko zajmuje się domowym wyrobem wędlin, chleba a także przetworów owocowych i warzywnych. Na swoim blogu pisze: „Jakość produktów oferowanych w sklepach i troska o stan zdrowia swoich dzieci a także rodziny spowodowały, że postanowiłem robić własnoręcznie lepszą żywność dla rodzinki i razem z nią”.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Domowe wędliny |
Autor: | Winckiewicz Robert |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Firma Księgarska Olesiejuk Spółka z o.o. S.K.A. |
Rok wydania: | 2015 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Domowe wędliny PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Pobierz PDF
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Domowe wędliny PDF transkrypt - 20 pierwszych stron:
Recenzje
Bardzo niezła lektura, sprawdzone, trafne, przydatne i dokładnie opisywane porady domowego wyrobu wędlin. Bardzo staranne wydanie książki. Ewak
Bardzo pomocna książka ebook dla kogoś kto zaczyna własną przygodę z swóim wyrobem wędlin, przejrzyste przepisy opisywane krok po kroku. Bardzo ładne wydanie w twardej okładce w sam raz na prezent.
Książka ebook dla osób, które mają dosyć jedzenia wędlin ze sklepów. W mojej osobistej opinii większość wędlin ma ten sam smak, który nie za bardzo mi pasuje. Względem takiego smaku mogę stać się wegetarianem, ponieważ to już nie jest smaczne. Od pewnego czasu zaopatruję się w wyroby wiejskich masarzy. Tym razem postanowiłem spróbować wszystko własnoręcznie. Czytałem w intrenecie wiele niezłych opini na temat rad Pana Roberta Winckiewicza. Wypróbowałem i nie zawiodłem się. W książce pdf zawartych jest wiele cennych rad od samego sprzętu do technik wędzenia i innych. Ilustracje oczywiście wiele pomagają. Zwłaszcza dla osób początkujących. Wytwory smakują mi i rodzinie i dzięki tej książce pdf pokochałem smak wędlin na nowo. Może moje wytwory aktualnie nie są jeszcze tak bardzo udane jak te, które pamiętam z zamierzchłych lat. Lecz podszlifuje umiejętności dzięki tej książce pdf i będzie idealnie.
Książka ebook bardzo pomocna, zalecam wszystkim zaczynającym przygodę z wędzeniem.
Książka ebook warta uwagi. Bardzo precyzyjnie wykonana. Fachowe porady. Wszystko pokazane na zdjęciach. Sprawdzone porady! POLECAM. Sama się jej teraz uczę, łapie inspiracje na przepyszne domowe wyroby. Kilka mam za sobą i powiem szczerze będę praktykowane nowe ;-)
początkowo korzystałem z bloga książka ebook pod ręką to jest to moim zdaniem wszystkie inne źródła informacji można spokojnie sobie darować dziękuję za bloga i za tę książkę zalecam od sześciu lat nie wiem jak smakuje wędlina sklepowa szacun dla autora i jego małżonki
Książkę w częsci już przeczytałem bardzo mi sie podoba. Spełnia moje oczekiwania
Interesująca książka, fajne przepisy. Można się wiele nauczyć.
Witam,książke bardzo zalecam dowiedziałem się z niej bardzo dużo, zaczynając jak zbudować dobrą wędzarnie po przez peklowanie do wędzenia.
Pan Robert jest cenionym człowiekiem w branży Domowych Wędlin. Zaproponowana przez niego książka ebook zawiera szereg przepisów idealnych dla początkujących masarzy. Zawiera cenne wskazówki. Jest przepis na szynkę domową, nawet tę dużą z kością, jest również przepis na kiełbasy, a nawet kaszankę domową.Techniczne walory książki - książka ebook ma twardą okładkę, ładny, gruby papier. Zawarte ilustracje (zdjęcia) prezentują opisywany produkt. Moim zdaniem za tę cenę warto kupić tę książkę.
Krótko i na temat.Książka rewelacyjna, wszystko super opisane, nawet laik zrozumie.
Idealna książka ebook , twarde okładki ,piękne fotografie . Przepisy w niej zawarte bardzo czytelne i rzeczowe.
zdecydowanie zalecam dla każdego "zadymiarza" super
Bardzo ładnie wydana , łatwe , jasne opisy, ładnie zilustrowane, książka ebook zarówno dla amatorów jak i tych bardziej zaawansowanych. Do tego wszystkiego niedroga jak na dzisiejsze czasy i jakość wydania. Polecam.
Naprawdę idealna i obowiązkowa pozycja w biblioteczce nowicjusza w dziedzinie domowego wyrobu wędlin jak i idealny, podręczny zestaw przepisów dla bardziej zaawansowanych "zadymiaczy". Gorąco polecam!P.S. Zaskoczony byłem, że w tak niskiej cenie otrzymujemy idealnie oprawioną książkę - twarda okładka, ze stronami na białym papierze kredowym
Łatwy i zrozumiały sposób wyrobu smacznych wędlin domowym sposobem, a przede wszystkim sprawdzone sposoby, na mysl których ślinka cieknie. Przypominają się czasy jak takie wędliny wyrabiali dziadkowie albo rodzice na każde świeta i nie tylko. Uczciwie polecam. Toya
Super książka, bardzo polecam, bardzo przydatna i dowiedziałem się rzeczy o których nie wiedziałem