Średnia Ocena:
Domowe smarowidła i pasty
Pasty przygotowuje się w mgnieniu oka. Bez względu na to, czy są słodkie, pikantne, czy łagodne, zawsze smakują wyśmienicie. Autorka książki podaje własne przepisy na najlepsze klasyczne, szybkie, ekstrawaganckie i słodkie pasty, dipy i kremy. Ze nowymi serami, zbożami, warzywami, owocami, orzechami są idealne dla tych, którzy poszukują urozmaiconej alternatywy dla chleba z masłem, kiełbasą, czy serem. Sycące pasty mięsne i rybne mogą stanowić także smaczny dodatek do obiadów.W książce pdf zawarto: przepisy na przepyszne pasty, sosy, kremy i dipy – idealne dla zwolenników zdrowego odżywiania się; info dotyczące wartości odżywczych poszczególnych składników tych rarytasów; przepisy na warianty danego dania i propozycje różnorakich zestawień smakowych a także rady dotyczące sposobów podawania tych smakołyków.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Domowe smarowidła i pasty |
Autor: | Zehetgruber Rosemarie |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
Rok wydania: | 2013 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Domowe smarowidła i pasty PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!