Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Ten idealnie zilustrowany tutorial pokazuje krok po kroku, czynność po czynności, jak fachowo, w warunkach domowych, dokonuje się uboju świń, bydła, owiec i kóz, a następnie rozbiera ich mięso. Z książki dowiesz się, co można przyrządzić z poszczególnych kawałków mięsa i w jaki sposób należy je poprawnie konserwować.Poradnik zawiera liczne przepisy na wyroby mięsne i wędliniarskie domowej roboty.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Domowa masarnia |
Autor: | Gahm Bernhard |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Delta WZ |
Rok wydania: | 2016 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Mięso, które osobiście produkujemy to jedyna gwarancja zdrowego i naprawdę bardziej smacznego pokarmu.