Domowa masarnia okładka

Średnia Ocena:


Domowa masarnia

Ten idealnie zilustrowany tutorial pokazuje krok po kroku, czynność po czynności, jak fachowo, w warunkach domowych, dokonuje się uboju świń, bydła, owiec i kóz, a następnie rozbiera ich mięso. Z książki dowiesz się, co można przyrządzić z poszczególnych kawałków mięsa i w jaki sposób należy je poprawnie konserwować.Poradnik zawiera liczne przepisy na wyroby mięsne i wędliniarskie domowej roboty.

Szczegóły
Tytuł Domowa masarnia
Autor: Gahm Bernhard
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Delta WZ
Rok wydania: 2016
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Domowa masarnia w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Domowa masarnia PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • wojciechz

    Mięso, które osobiście produkujemy to jedyna gwarancja zdrowego i naprawdę bardziej smacznego pokarmu.