Średnia Ocena:
Domowa kuchnia św. Hildegardy
Święta Hildegarda z Bingen, lekar Kościoła, to nie tylko mistrzyni życia duchowego, lecz idealna znawczyni roślin, warzyw, owoców i innych pokarmów a także ich wpływu na organizm człowieka. Współczesna medycyna, studiując pisma św. Hildegardy i stosując nowoczesne sposoby badawcze potwierdziła dobroczynny wpływ proponowanej przez nią diety na życie i zdrowie człowieka. Książka ebook jest zestawem przepisów na doskonałe, smaczne i zdrowe dania domowej kuchni (pieczywo, makarony, sałatki, zupy, ryby, dania mięsne, ciasta, desery i napoje) stworzone w oparciu o zalecenia dietetyczne św. Hildegardy i zalecane przez współczesnych lekarzy zainspirowanych medycznymi osiągnięciami świętej mniszki.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Domowa kuchnia św. Hildegardy |
Autor: | Salomon Yvette |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo AA |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Domowa kuchnia św. Hildegardy PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!