Dobre, bo włoskie okładka

Średnia Ocena:


Dobre, bo włoskie

Opracowany przez zespół najpopularniejszego amerykańskiego magazynu kulinarnego Saveur (Smak, fr.),  zestaw 30 typowych włoskich przepisów kulinarnych – od zupy  minestrone, poprzez sos bolognese i  pesto  a także typowy makaron tagliatelle, po deser zabajone. Wzbogacona smakowitymi informacjami o włoskiej tradycji kulinarnej, książka ebook stanowi idealny podręcznik domowego gotowania w jednym z najbardziej lubianych stylów kulinarnych.Kuchnia włoska dla każdego - dla wszystkich, którzy gotują w domu i mają ochotę na klasyczne dania włoskie, lecz wcale nie mają wiele czasu na ich przyrządzenie. Redaktorzy SAVEUR, jednego z najbardziej uznanych amerykańskich magazynów kulinarnych, zebrali blisko 40 autentycznych włoskich przepisów na szybkie do przygotowania potrawy, które usatysfakcjonują entuzjastów tej uwielbianej przez wszystkich kuchni. Element książki została poświęcona włoskim winom – z niej dowiemy się,  jak dobrać najlepsze do obiadu czy kolacji.

Szczegóły
Tytuł Dobre, bo włoskie
Autor: Opracowanie zbiorowe
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Buchmann
Rok wydania:
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Dobre, bo włoskie w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Dobre, bo włoskie PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Anonim

    Interesujące dania , super wydanie.Polecam gorąco.Pięknie wyglądają na czarnych talerzach.

  • Magdalena Hołuń

    Książka ebook dla osób, które dopiero zaczynają własną przygodę z kuchnią włoską. Typowe, nie skomplikowane dania.

  • goniapriv

    Rozczarowała mnie ta książka ebook totalnie od pierwszego wejrzenia, a nawet jeszcze wcześniej, ponieważ już sam aromat odrzuca... Założenie fajne - solidna oprawa, grube kartki, mnóstwo zdjęć. Niestety przeglądając książkę miałam wrażenie, że trzymam wytwór z niestarannie przerobionych surowców wtórnych. Okropny dziwnie stęchły zapach, papier szorstki, fotografie fatalne, przy czym to raczej wina drukarni, niż fotografa (ciemne, mało wyraziste, jakby wsiąkły w ten makulaturowy papier). Odrzuciło mnie i nawet nie zagłębiłam się w treść. Miał być prezent, lecz wstyd dać coś takiego. Nie zalecam - ze względu na wygląd, treści nie miałam ochoty poznawać.

  • Moikaphar

    "Dobre, ponieważ włoskie" to zestaw 30 przepisów na klasyczne dania kuchni włoskiej - od zup, poprzez pasty, na deserach kończąc. Przepisów jest dość mało, jednak całkowicie wynagradza to szczegółowy opis przygotowania dań plus fotografia z propozycją podania. Idealna książka ebook dla początkujących kucharzy kuchni włoskiej i amatorów.