Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Indyk, kaczka i gęś to polski drób o niezwykłych zaletach smakowych. Przedstawiamy przepisy na wykwintne dania - faszerowanego indyka, gęś świąteczną czy kaczkę z jabłkami. Na codzienny obiad dobra jest gęsina duszona z kaszą i pieczarkami, sznycle z piersi indyka albo kaczka w kapuście.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Dobre, bo polskie. Indyk, kaczka, gęś |
| Autor: | Opracowanie zbiorowe |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Firma Księgarska Olesiejuk Spółka z o.o. S.K.A. |
| Rok wydania: | 2017 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.