Średnia Ocena:
Depresja. Jedzenie, które leczy
Jak wspomóc ciało i umysł, żeby jak najdłużej cieszyć się zdrowiem i szczęściem? Depresja jest jedną z najczęściej występujących chorób na świecie. Według statystyk WHO w 2017 r. cierpiało na nią około 350 mln osób. Polskie statystyki mówią o 1,5 mln osób. Jak w naturalny sposób możemy zapobiegać depresji? Jak wspomagać organizm w okresie choroby? Na te zapytania odpowiadają Karolina i Maciej Szaciłło - autorzy książki. Korzystając z najstarszego systemu medycznego ajurwedy a także współczesnej dietetyki, autorzy radzą, w jaki sposób przeciwdziałać depresji, jak unieść życiową energię a także jak odróżnić depresję od okresowego spadku nastroju. W książce pdf "Depresja. Jedzenie, które leczy znajdziesz" m.in.: 80 przepisów na główne posiłki i przekąski, a także kiszonki, mieszanki przypraw, naturalne suplementy a także napoje podnoszące poziom energii, przykłady technik oddechowych, medytacji a także zabiegów olejowych.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Depresja. Jedzenie, które leczy |
Autor: | Szaciłło Maciej, Szaciłło Karolina |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Zwierciadło |
Rok wydania: | 2018 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Depresja. Jedzenie, które leczy PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!