Dania z truskawkami okładka

Średnia Ocena:


Dania z truskawkami

Kiedy w XVIII wieku w Europie skrzyżowano pochodzącą ze wschodnich obszarów Ameryki Północnej poziomkę wirginijską z południowo amerykańską poziomką chilijską, nikt zapewne nie przypuszczał, jak zawrotną karierę zrobi świeży owoc. Truskawki zawierają dużo wartościowych składników: witaminę C, fosfor, żelazo, antycyjany. Są niskokaloryczne. Owoce można spożywać na surowo, wykorzystywać jako dodatki do dań (nie tylko słodkich), słynne są także przetwory z truskawek. Nieźle znoszą zamrażanie, a z liści truskawek sporządza się herbatkę ziołową. Truskawki to owoc słynny i lubiany.

Szczegóły
Tytuł Dania z truskawkami
Autor: Czarnkowska Iwona, Drużbański Grzegorz, Bąk Jolanta
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Dragon
Rok wydania:
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Dania z truskawkami w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Dania z truskawkami PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Natalia

    Bardzo fajna książka ebook , za tą cenę zalecam jak najbardziej/

  • Bręcz Tomasz

    idealna książka. zalecam szczerze każdej osobie!!!