Średnia Ocena:
Dania z ryżu
Ryż to podstawa diety nad połowy ludności świata – jest pożywny, niskokaloryczny i lekkostrawny, bogaty w składniki odżywcze i witaminy. Jednocześnie nie zawiera cholesterolu, tłuszczu i glutenu. Nie powoduje alergii, dlatego jest idealnym i bezpiecznym posiłkiem dla każdego. Ryż jest zbożem, które ma mnóstwo zalet. Zawiera witaminy z grupy B, które polepszają sprawność umysłową i fizyczną, a także nieduże ilości fosforu, wapnia, magnezu, manganu, cynku, kobaltu i fluoru. Idealnie nadaje się do przygotowywania dań głównych i deserów. W książce pdf zgromadzono przepisy na potrawy z całego świata – risotta, paele, gołąbki, potrawy z Azji Południowo-Wschodniej a także zupy i słodkie przekąski.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Dania z ryżu |
Autor: | Krawczyk Marta |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | SBM Renata Gmitrzak |
Rok wydania: | 2014 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Dania z ryżu PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!