Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Mistrzyni sztuki kulinarnej, „encyklopedystka kuchni”, znów w fascynujący sposób łączy książkę o gotowaniu z historią i obyczajami. Przepisy na tyleż słynne, co często wykwintne dania, podaje w równie wykwintnym „opakowaniu”, opowiadając o dziejach potraw, kucharzenia i biesiadowania. Jak powstał majonez? Co wspólnego ma „Kurczak Verdi” ze słynnym kompozytorem? Cudownie ilustrowana całość podzielona jest przejrzyście na rozdziały: sosy, przystawki i sałatki, zupy, ryby, mięsa, ciasta i desery.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Dania z anegdotą |
| Autor: | Szymanderska Hanna |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Świat Książki |
| Rok wydania: | 2012 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.