Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Chętnie poznajemy specjały kuchni europejskiej i światowej. Coraz chętniej sięgamy również do dobrodziejstw kuchni polskiej. Czerpiąc z bogactwa regionalnych przysmaków autorka wybrała 15 produktów, których historię możemy poznać. Możemy również wypróbować proponowane przepisy, które naprawdę leżą w możliwościach nawet niedoświadczonych adeptów sztuki kulinarnej. Chwaląc tradycyjne dania z różnorakich kuchni światowych, nie zapominajmy o produktach i potrawach, którymi możemy delektować się sami i z powodzeniem oferować obcokrajowcom.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Cudze chwalicie, swego nie znacie czyli 15 skarbów kulinarnych Polski |
Autor: | Molak Katarzyna |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo WDR |
Rok wydania: | 2017 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.