Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Chętnie poznajemy specjały kuchni europejskiej i światowej. Coraz chętniej sięgamy również do dobrodziejstw kuchni polskiej. Czerpiąc z bogactwa regionalnych przysmaków autorka wybrała 15 produktów, których historię możemy poznać. Możemy również wypróbować proponowane przepisy, które naprawdę leżą w możliwościach nawet niedoświadczonych adeptów sztuki kulinarnej. Chwaląc tradycyjne dania z różnorakich kuchni światowych, nie zapominajmy o produktach i potrawach, którymi możemy delektować się sami i z powodzeniem oferować obcokrajowcom.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Cudze chwalicie, swego nie znacie czyli 15 skarbów kulinarnych Polski |
| Autor: | Molak Katarzyna |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo WDR |
| Rok wydania: | 2017 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.