Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Złociste, smakowicie rozwarstwiające się cisto francuskie cieszy się opinią wykwintnego ale wymagającego czasu i trudnego w przygotowaniu przysmaku. Ale gdy wziąć pod uwagę ogólnodostępne gotowe, restrykcyjne ciasto francuskie, mrożone albo chłodzone, o cieszących podniebienie walorach smakowych - wypieki z tego misternego ciasta okażą się nie tylko przepyszne, lecz i błyskawiczne w przygotowaniu. W książce pdf prócz licznych przepisów z wykorzystaniem ciasta francuskiego, znalazły się też orientalne receptury z użyciem ciasta phyllo (także dostępnego w sklepach). Skosztuj chrupiących strudli, tart i precli, palmierów i pierożków, ptysiów, eklerek i napoleonek, egzotycznej baklawy i rodzimych faworków. Bon appetit!
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Ciasto francuskie |
| Autor: | Bardi Carla |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | McRae Publishing Ltd |
| Rok wydania: | 2011 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.