Badanie towarów spożywczych okładka

Średnia Ocena:


Badanie towarów spożywczych

Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.Obecna książka ebook zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.: mięso, podroby i przetwory, drób, jaja i przetwory,  tłuszcze roślinne i zwierzęce  warzywa i owoce przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, lecz też do praktyków – technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.

Szczegóły
Tytuł Badanie towarów spożywczych
Autor: Kubiński Wiktor, Niekurzak Mariusz, Kubińska-Jabcoń Ewa
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2018
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Badanie towarów spożywczych w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Badanie towarów spożywczych PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.