Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.Obecna książka ebook zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.: mięso, podroby i przetwory, drób, jaja i przetwory, tłuszcze roślinne i zwierzęce warzywa i owoce przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, lecz też do praktyków – technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Badanie towarów spożywczych |
| Autor: | Kubiński Wiktor, Niekurzak Mariusz, Kubińska-Jabcoń Ewa |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo Naukowe PWN |
| Rok wydania: | 2018 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.