Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
W podręczniku podano podstawowe wiadomości z zakresu wyposażenia laboratorium, zasad pobierania próbek do analiz w przemyśle spożywczym a także analizy ilościowej, wagowej i objętościowej. Omówiono sposoby oznaczania węglowodanów, białek tłuszczów a także kwasowości w produktach spożywczych. Podano też ogólne wiadomości o analizie mikrobiologicznej żywności, powietrza, wody i sprzętu.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Analiza techniczna w przemyśle spożywczym |
Autor: | Drzazga Bohdan |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Rok wydania: | 1999 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.