Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
W podręczniku podano podstawowe wiadomości z zakresu wyposażenia laboratorium, zasad pobierania próbek do analiz w przemyśle spożywczym a także analizy ilościowej, wagowej i objętościowej. Omówiono sposoby oznaczania węglowodanów, białek tłuszczów a także kwasowości w produktach spożywczych. Podano też ogólne wiadomości o analizie mikrobiologicznej żywności, powietrza, wody i sprzętu.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Analiza techniczna w przemyśle spożywczym |
| Autor: | Drzazga Bohdan |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
| Rok wydania: | 1999 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.