Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
To już 25 lat, odkąd Michel Montignac jako pierwszy na świecie zaproponował użycie koncepcji indeksu glikemicznego w odchudzaniu. Jego idea słynna pod nazwą Metoda Montignac jest stale nadzwyczaj aktualna, a zalecenia w niej zawarte zostały potwierdzone naukowo w tysiącach publikacji medycznych.Szczególnie polecana jest przez diabetologów jako zapobieganie i leczenie cukrzycy typu 2 a także kardiologów u osób o podwyższonym ryzyku arteriosklerozy.Michel Montignac zapoczątkował nową erę żywienia. Dzieło to kontynuuje dzis Jego małżonka, która jest równiez współautorką przepisów pokazywanych w tej książce. Wszystkie proponowane przepisy charakteryzują się niskim indeksem glikemicznym, a dania z nich przygotowane sa przepyszne i dają na długo uczucie sytości, przy jednoczesnej normalizacji przemiany materii. W konsekwencji spożywanie tych potraw obniża wage ciała(FazaI) albo ją stabilizuje (Faza II), co poprawia samopoczucie i jest dobrodziejstwem dla zdrowia. Metoda Montignac od ćwierćwiecza przywraca zdrowie i radość życia milionom ludzi na całym świecie!
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | 50 dań mięsnych o niskim indeksie glikemicznym |
| Autor: | Montignac Michel, Montignac Suzy |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | ArtVitae |
| Rok wydania: | 2012 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Polecam. Sprawdziłem kilkanaście przepisów. Dobre i łatwe do wykonania