Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
W publikowanych recepturach zalecany jest głównie miód wielokwiatowy, który obok akacjowego i lipowego należy do miodów o specyficznym składzie, smaku i zapachu. Miody te nadają nalewkom szczególne walory smakowe i zapachowe, a przede wszystkim jakościowe. Zawarte w tych miodach bioskładniki czynią z nalewek napoje także prozdrowotne. Tak więc wznosząc toast nalewką „na zdrowie”, życzymy szczerze, gdyż w trunku prócz alkoholu znajdują się „wyciągnięte” z owoców, ziół i miodu najcenniejsze dla naszego zdrowia składniki. Element Wstępu
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | 150 nalewek na miodzie |
| Autor: | Pilarek Bolesław, Pilarek Łukasz |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo Adam Marszałek |
| Rok wydania: | |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Super książka. Bardzo dobre przepisy na trunki.