Red Robin® Seasoning
Szczegóły |
Tytuł |
Red Robin® Seasoning |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Red Robin® Seasoning PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Red Robin® Seasoning PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Red Robin® Seasoning - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Red Robin® Seasoning
Give yourself some time to make a tough decision
because there are nearly two dozen gourmet burgers
on the Red Robin menu to pick from, not to mention
scores of other fantastic food choices. Red Robin
claims its steak fries are world-famous, and when
you get a burger your fries are served up on the
side in a "bottomless" portion. Want some more fries?
Just ask and you can have as many as your belly can
pack in. But we found out that the burgers and fries
have a very special secret ingredient in common that
makes them taste so good: It's the Red Robin seasoning
that's sprinkled on the food. Next time you make a burger,
sprinkle some our version of the seasoning blend over the
patty. Cook up some frozen steak fries or french fries and
sprinkle a little of this blend over the top. You'll all
sorts of uses for this versatile spice. And the recipe
makes a portion that should fit nicely in an empty spice bottle.
3 tablespoons salt
1 tablespoon instant tomato soup mix
(Knorr tomato with basil works great)
2 teaspoons chili powder
1/4 teaspoon cumin
1/4 teaspoon ground black pepper
Combine the ingredients in a small bowl and stir well.
Store in a covered container.
Makes 1/3 cup.