Outback Steakhouse® Caesar Salad Dressing
Szczegóły |
Tytuł |
Outback Steakhouse® Caesar Salad Dressing |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Outback Steakhouse® Caesar Salad Dressing PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Outback Steakhouse® Caesar Salad Dressing PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Outback Steakhouse® Caesar Salad Dressing - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Outback Steakhouse® Caesar Salad Dressing
Ask and you shall receive. To answer many requests,
I've whipped up this killer clone for the mouth-watering
caesar salad dressing from America's favorite steakhouse
chain. You can't buy it in the stores, but now you can make
it from scratch in mere minutes. Best of all, this dressing
keeps for weeks and weeks in the fridge in a covered container
(if it's even around that long).
1 cup mayonnaise
1/4 cup egg substitute
1/4 cup grated parmesan cheese
2 tablespoons water
2 tablespoons olive oil
1 1/2 tablespoons lemon juice
1 tablespoon anchovy paste
2 cloves garlic, pressed
2 teaspoons sugar
1/2 teaspoon coarse ground pepper
1/4 teaspoon salt
1/4 teaspoon dried parsley flakes, crushed fine
1. Combine all ingredients in a medium bowl. Use an electric
mixer to beat ingredients for about 1 minute.
2. Cover bowl and chill for several hours so that flavors can
develop.
Makes approximately 2 cups.