Kenny Rogers Roasters® Corn Muffins
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Kenny Rogers Roasters® Corn Muffins |
Rozszerzenie: |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
![Ceneo.pl](http://app.ceneostatic.pl/common/image/logo/ap-logo-transparent-small.png)
Kenny Rogers Roasters® Corn Muffins PDF Ebook podgląd online:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd Kenny Rogers Roasters® Corn Muffins pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Kenny Rogers Roasters® Corn Muffins Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.
Kenny Rogers Roasters® Corn Muffins Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:
Kenny Rogers Roasters® Corn Muffins
He knows when to hold em, and he knows when to fold em. And
lately he's been folding em quite a bit as Kenny Rogers Roasters
restaurants across the country have bolted their doors for lack
of interest. Looks like that whole "home meal replacement"
think hasn't worked out too well for this fire-roasted chicken
chain. But that doesn't mean that Kenny didn't know how to make
awesome corn muffins that are served with every meal. And since
it's becoming harder and harder to find a Kenny Rogers Roasters
outlet, we have no choice but to duplicate these at home if we
want to re-create this part of the Kenny experience.
1/2 cup butter
2/3 cup sugar
1/4 cup honey
2 eggs
1/2 teaspoon salt
1 1/2 cups all-purpose flour
3/4 cup yellow cornmeal
1/2 teaspoon baking powder
1/2 cup milk
3/4 cup frozen yellow corn
1. Preheat oven to 400 degrees.
2. Cream together butter, sugar, honey, eggs, and salt in a large
bowl.
3. Add flour, cornmeal, and baking powder and blend thoroughly.
Add milk while mixing.
4. Add corn to mixture and combine by hand until corn is worked in.
5. Grease a 12-cup muffin pan and fill each cup with batter. Bake
for 20 to 25 minutes or until muffins begin to turn brown on top.
Makes 12 muffins.