Cinnabon® Strawberry Lemonade & Mochalatta Chill®
Szczegóły |
Tytuł |
Cinnabon® Strawberry Lemonade & Mochalatta Chill® |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Cinnabon® Strawberry Lemonade & Mochalatta Chill® PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Cinnabon® Strawberry Lemonade & Mochalatta Chill® PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Cinnabon® Strawberry Lemonade & Mochalatta Chill® - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Cinnabon® Strawberry Lemonade & Mochalatta Chill®
Cinnabon gives lemonade a twist by adding strawberry syrup.
It's a simple clone when you snag some Hershey's strawberry
syrup (near the chocolate syrup in your supermarket),
and a few juicy lemons. But if it's a bit of a caffeine
buzz you're looking for -- enhanced by a killer chocolate
rush -- it's the Mochalatta Chill you'll want to whip up.
Brew some double-strength coffee (see Tidbits) and let it
cool off, then get out the half & half and chocolate syrup.
Man, these sippers are just too dang easy!
Strawberry Lemonade
1/2 cup lemon juice (from 3-4 fresh lemons)
1/4 cup sugar
2 cups water
2 tablespoons Hersheys strawberry syrup
1. Mix ingredients together in a pitcher. Serve over ice.
Makes 2 drinks.
Mochalatta Chill
1 cup double strength coffee, cold (see Tidbits)
1 cup half and half
1/2 cup Hershey's chocolate syrup
Topping
whipped cream
1. Combine all ingredients in a small pitcher. Stir well or cover
and shake. Pour over ice in two 16 ounce glasses, and top with
whipped cream.
Makes 2 large drinks.
Tidbits
Make double-strength coffee in your coffee maker by adding half
the water suggested by the manufacturer. Allow coffee to chill
in the refrigerator before using it in this recipe.