Chef Paul Prudhomme's® Poultry Magic®
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Chef Paul Prudhomme's® Poultry Magic® |
Rozszerzenie: |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Chef Paul Prudhomme's® Poultry Magic® PDF Ebook podgląd online:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd Chef Paul Prudhomme's® Poultry Magic® pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Chef Paul Prudhomme's® Poultry Magic® Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.
Chef Paul Prudhomme's® Poultry Magic® Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:
Chef Paul Prudhomme's® Poultry Magic®
Louisianna chef Paul Prudhomme, America's number
one Dom DeLuise look a like, hit it big in supermarkets
with his magical brand of Cajun spice blends. Chef Paul
developed his seasonings after years of making little
batches and passing them out to customers in the restaurants
where he worked. Now his Magic Seasoning Blends come in
several varieties and are produced in a whopping 30,000-
square-foot plant by 38 employees. Fortunately, it'll take
only one of you in a small kitchen to make a clone of one
of the most popular versions of the blend. Use it when you
barbecue, roast, grill, or sauté your favorite chicken, turkey,
duck, or Cornish game hens.
1 1/2 teaspoons salt
1/2 teaspoon paprika
1/4 teaspoon cayenne
1/4 teaspoon onion powder
1/4 teaspoon garlic powder
1/4 teaspoon ground black pepper
1/4 teaspoon dried thyme
1/4 teaspoon dried oregano
1/4 teaspoon rubbed sage
dash cumin
Combine all ingredients in a small bowl. Store in a covered
container. Sprinkle on any poultry to taste.
Makes 4 teaspoons.