od sałatek i zup aż po desery!
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | od sałatek i zup aż po desery! |
Rozszerzenie: |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
od sałatek i zup aż po desery! PDF Ebook podgląd online:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd od sałatek i zup aż po desery! pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. od sałatek i zup aż po desery! Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.
od sałatek i zup aż po desery! Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:
Strona 1
Tanya Linton
Wielka księga
dań w słoiku.
Ponad 150
przepisów na
zdrowy lunch do
pracy - od sałatek
i zup aż po
desery!
Strona 2
Pobieranie Książek, Ebook - Pdf, Doc, Mobi, Epub
Strona 3
Proste przepisy na zdrowe i smaczne lunche, sałatki i desery, które zamkniesz w słoiku i zabierzesz do pracy, szkoły
czy na wakacje! Jeszcze kilka lat temu słoiki były zarezerwowane wyłącznie do konserwowania i przechowywania
żywności. Dziś moda na dania w słoiku zaczęła obejmować cały świat. Co jest przyczyną takiego sukcesu
niepozornych szklanych naczyń z jedzeniem? To przede wszystkim podręczny, wygodnie i bezpiecznie zapakowany
wartościowy posiłek, który często nie wymaga nawet minuty gotowania! Zacznij korzystać ze słoików, a szybko się
przekonasz, że to fantastyczne, proste i uniwersalne rozwiązanie – zwłaszcza jeśli się ma do dyspozycji smakowite i
pomysłowe przepisy z tej książki. Ciesz się różnorodnością smaków podczas śniadania, lunchu oraz kolacji. W
Wielkiej księdze dań w słoiku znajdziesz proste receptury nie tylko na smaczne dania na bazie makaronu i ryżu, ale
również niezwykłe propozycje deserowe. Co najlepsze, wszystko przygotowuje się i przechowuje w słoiku, a
czasami potem jeszcze je prosto ze słoika. Trudno o wygodniejszy posiłek! Sałatki owocowe i warzywne, o których
bogactwie wartości odżywczych nikomu nie trzeba przypominać. Komponuj ulubione owoce i warzywa według
przepisu lub zmodyfikuj recepturę o sezonowe produkty albo po prostu te, które masz akurat u siebie w domu.
Zupy, które świetnie sprawdzą się jako lunch: przygotuj mieszankę, którą później zalejesz gorącą wodą, i ciesz się
smakiem i aromatem powstałego dania – i to bez sztucznych barwników czy konserwantów! Pasty i dania z ryżem,
czyli propozycja na obiad, który doda energii na resztę dnia. Wystarczy, że włożysz kolejne warstwy do słoika,
zakręcisz wieczko i… obiad gotowy! Kiedy później otworzysz słoik, możesz przełożyć danie na talerz lub zjeść je
prosto ze słoika. Desery to kolejna propozycja tego, co można przygotować w słoiku. Skomponuj pyszne kremy,
musy czy ciasta i ciesz się ich smakiem w dowolnej chwili! Raz na zawsze pożegnaj się z problemem pod tytułem
„co przygotować na lunch do pracy?”. Wypróbuj takie przepisy do słoika, jak choćby: najlepsza na świecie granola,
snack-pack z hummusem, azjatycka zupa z tofu, pasta z tuńczykiem i pomidorami czy czekoladowe ciasto z
malinami i kruszonką. *** Tanya Linton jest autorką książek i producentką w Home & Garden Television, gdzie
nadzoruje prace nad licznymi popularnymi programami. Obecnie jest też partnerem w firmie zajmującej się
produkcją telewizyjną, specjalizującej się w programach lifestyle’owych oraz dokumentalnych. Prywatnie matka
trzech roześmianych chłopców.